Tlf 26 77 84 24 - E-mail: artofbeauty@afea.dk

Hvem er jeg??

Jeg hedder Amanda jeg er uddannet negleteknikker (ved Unique Nails på østerbro af dygtige Linda Frid 2006/07) Spraytan (Sunspa 2007) Eyelash Extensions (ved LLWellness i Roskilde 2017.) Lash Lift (ved Nikki København 2017) samt mikropigmentist/permanent makeup (Vejle 2019) Jeg har haft min egen klinik i Holbæk i 2007, og har arbejdet indenfor skønhedsbranchen on-and-of fra 2006/07 til nu. Jeg har haft en del makeup jobs, til bla. musikvideoer, bryllupper og andre arrangementer. Nu er det bare et spørgsmål om tid før jeg åbner op igen i egen klinik i København, indtil da laver jeg behandlingerne hjemme i Lyngby, nogle af dem kan jeg dog godt køre ud og lave - især hvis i er flere.

Jeg elsker at lære nye teknikker, derfor deltager jeg gerne i div. kurser og deltager på messer for at forbedre mine evner samt hele tiden at holde mig ajour med de nyeste trends indenfor skønhedspleje.

Jeg går meget ind for sundhed og at bruge naturens egne egenskaber, og igennem mine rejser og en hel del kurser har jeg erfarret mig at lave de lækreste helse produkter, som alle er lavet af sunde økologiske olier og ingredienser fra naturen og selvfølgelige UDEN skadelige stoffer og parfume.

Jeg vil løbende ligge før og efter billeder ud af mine modeller, -Og vil derfor også meget gerne modtage jeres før og efter billeder på mail artofbeauty@afea.dk. På forhånd TAK. 
Tlf: 26 77 84 24 - Email: artofbeauty@afea.dk - Instagram: Afea_art_of_beauty


Hjemmeside fra nemmehjemmesider.dk