Tlf 26 77 84 24 - E-mail: artofbeauty@afea.dk

skrubSkrub - Salt, sukker - Til fødder, krop og ansigt


SALT

Saltskrubs er populære netop for deres mineral-rige indhold af særlige salte, der trods navnet, ikke kun består af salt, men derimod et stort indhold af forskellige mineraler, der kan gøre vidunderlige ting ved kroppen. Det er derfor ikke almindelig bordsalt du er ude efter, men derimod havsalt.

SUKKER

En sukkerskrub består sjovt nok at sukker. Sukkeret er mindre korn end salten samtidig med, at den mindskes ved absorbering af olier og vand, hvorfor den er mildere end en saltskrub. En sukkerskrub, kan derfor med fordel anvendes til ansigtet.


Saltskrubs hjælper med at:

Eksfolierer huden

Afhjælper og lindrer visse hudproblemer
Giver god beskyttelse af huden
Renser og blødgørSALTSKRUB OG BODY SCRUB GIVER EN FØLELSE AF VELVÆRE

Pointen med en skrub er naturligvis at fjerne døde hudceller for at lade de nye komme frem. En anden pointe i at anvende skrubs er, at få en glædelig følelse af velvære og en forfriskende følelse. 

Forskellige ingredienser kan afgøre, hvordan duften i bageriet bliver – så at sige. Samtidig kan ingredienser afgøre, hvordan din hud bliver forkælet af nyttige vitaminer og mineraler samt eventuelle essentielle fedtsyrer.

På den måde kan skrubs både nydes i forbindelse med massage, kurbad, karbad eller et brusebad. Glæd dig – du får en fantastisk følelse efter en skrub.

Lavendel Saltskrub
Lavendel giver dig ny energi og et friskt syn på livet!
Lavendel kan også anvendes til behandling af hudsygdomme, såsom akne, forbrændinger, tør hud, eksem, kløende hud, solskoldning og betændelse i huden. Det har en fremragende effekt for nervesystemet og er kendt for at fjerne nervøse træk og rastløshed samtidig med at øge din mentale aktivitet og afslapning. Lavendel har en beroligende aroma og kan afhjælpe migræne, hovedpine, angst, depression, nervøse spændinger og følelsesmæssig stress.

Lækre body scrubs med naturlige ingredienser.

Prøver du først en luksuriøs saltskrub, så er der ingen vej tilbage. Du bliver ganske simpelt forelsket for livstid og det er der mange gode grunde til.

Selv Cleopatra i det gamle Egypten rejste over 3.000 kilometer hvert år for at besøge det Døde Hav – og hun tog altså ikke lyntoget eller kørte i en luksusbil med air condition. Men salten fra det Døde Hav var rejsen værd.

Velvære med blomsterduft, en dejlig body scrub

Saltskrubben er en meget lækker skrub til brug i brusebad. Huden bliver meget blød, og der behøves ingen lotion efter brug. Produktet er uden konservering så brug derfor ikke fingerne direkte i glasset. 

Påføring af saltskrub

En saltskrub bør anvendes i forbindelse med et bad. Du kan bruge din saltskrub enten i badekaret eller under bruseren.

Brug i brusebadet kan være lettere, men når du anvender den i badet, kan din hud til gengæld bedre absorbere de terapeutiske egenskaber fra saltene og olierne.

Stående i bruseren (pas på ikke at glide, da olier fra en saltskrub nemt kan gøre gulvet rigtig glat), tager du en håndfuld af skrubben og gnidder det ud over hele din krop.

Når du har smurt hele kroppen ind, tager du et bad og vasker dig på normal vis.

 

Bedste anvendelses metode af saltskrub på kroppen – Sådan bruger du saltskrub

Når man første gang skal prøve en saltskrub, så kan der nemt blive tabt en del på gulvet og det er jo ikke lige sagen. Nogle tager en god sjat op af bøtten og begynder at skurre hænder og fødder, som var det en klud med sæbe. Andre lægger faktisk skrubben på en klud og anvender den på huden. Stop lige der.

Saltskrub skal være med til at afgifte og eksfolierer huden for døde hudceller m.m. men omvendt er der jo ingen grund til at lave kødsår samtidig. Salt og sår går som bekendt ikke så godt sammen.

Når du tager salten ud af bøtten, bør du anvende en lille plastik eller træske, for at undgå at ligge unødvendige bakterier ned i bøtten med dine fingre.

Herefter tager du salten i den en håndflade og beskytter den med en knyttet næve. Læg herefter salten over i den anden håndflade og beskyt så salten der igen. Nu bruger du så den netop frigivet håndflade, som en mild klud direkte på din hud. Brug bløde og milde bevægelser, så salten ikke bliver mast ind i huden. Massér stille og roligt din ene arm. Skift herefter salten tilbage til den anden hånd igen og fortsæt med den anden arm.

Når du skifter hånd, skal du blot lade lidt af saltskrubben blive i den hånd du skal bruge på kroppen. På den måde minimerer du tabet af salt på gulvet eller i badekaret.


Saltskrubben skal omrøres før hvert brug. 
Brus dig over, luk for vandet, tag en lille skefuld skrub og fordel det på kroppen (dog ikke i ansigtet), masser med cirkelbevægelse skrubben ind i huden og de døde hudceller fjernes og huden bliver "overraskende" frisk, glat, blød og velduftende, skyl grundigt bagefter. 

Brug ikke skrubben hvis du har sår og rifter i huden. 

Indhold: 
Salt fra det døde hav, Rapsolie, Mandelolie, Kokosolie, Glycerin, Æteriske olier (tocopherol) lavendel, E-vitamin. 

Mængde: 600 gram

Saltet fra det døde hav har verdens højeste salt indhold. Det døde hav er placeret 420 meter under havet overflade og har et saltindhold på over 30%. I andre hav er saltindholdet omkring 3,5%. Det høje saltindholdbetyder at der ikke findes liv i havet, deraf navnet.

Mange mennesker tager til det døde hav og bader da det har en god virkning på forskellige lidelser som vi ikke må fortælle om her.

HVORNÅR DU IKKE SKAL BRUGE EN SKRUB

Hvis du har været uheldig at blive solskoldet eller oplever udslæt på kroppen eller andre hudproblemer opstår, bør du holde pause med dine skrubs. Du kan risikere, at nogle af ingredienserne og i særdeleshed skrubbens korn (salt, sukker etc.) kan irritere huden yderligere. Oplever du udslet du ikke kender til, bør du søge læge.

Det kan endvidere heller ikke anbefales at anvende en skrub umiddlbart efter en barbering, hvad end det er en barbering af skæg eller hår på benene eller andre steder på kroppen. I hvert fald ikke, hvis din skrub indeholder salt eller eventuelle kemiske ingredienser.

Vegetabilske olier kan du til gengæld godt anvende – også ved solskoldning, visse udslet, efter barbering og i det hele taget ved tør eller fedtet hud. Vegetabilske olier kan i mange tilfælde, faktisk hjælpe på disse problemer.

Saltskrubs afhjælper hudproblemer grundet sit gode indhold

Vi skal ikke gøre os til eksperter på området, men læser du rundt omkring, er der nogle der mener at saltskrubs kan afhjælpe ting som:

 • Eksem
 • Gigt
 • Stress
 • Psoriasis
 • Muskel smerter
 • Aldrende hud

Det vi dog kan fortælle noget om, er indholdet, som primært består af følgende mineraler:

 • Magnesium ➙ genopbygger hudens celler, fungerer som anti-aging
 • Bromid ➙ mindsker stress
 • Svovl ➙ desinfektionsmiddel, afgifter/detox
 • Kalium ➙ regulerer nerver og reducerer væskeophobning
 • Calcium ➙ renser porerne og styrker hudens celler
 • Natrium ➙ næring og lindrer muskelstivhed
 • Zink ➙ cellevækst og anti-aging

Tlf: 26 77 84 24 - Email: artofbeauty@afea.dk - Instagram: Afea_art_of_beauty


Hjemmeside fra nemmehjemmesider.dk